Blog

PERSBERICHT: Demonstratie ‘Weg met het eigen risico!’

Op initiatief van de in Den Haag woonachtige zanger/activist Johnito, zal op Prinsjesdag, dinsdag 19 september 2017, gedemonstreerd worden voor het afschaffen van het eigen risico, en tegen verdere verhogingen van de zorgpremies.

Directe aanleiding was een facebook-post van een bekende, die aangaf het leven niet meer leuk te vinden, naar aanleiding van het mogelijk verder verhogen van het eigen risico. Ook het verloochenen van de eigen verkiezingsstandpunten, door met name de christelijke partijen CDA en CU, is een reden om in actie te komen.

Ik zie, heel begrijpelijk, mensen vreselijk in de stress schieten vanwege de dreigende verhoging van het eigen risico. Tot en met ‘ik vind het leven niet meer leuk.’ Ikzelf vind het leven, ondanks wederom een dreigende graaimaatregel als boete op ziek zijn, nog wél leuk. Leuk genoeg om het Malieveld te willen vullen. Liefst in de week van prinsjesdag. Want tegelijkertijd ben ik ook laaiend. En ik ben vast niet de enige. Wie doet er mee? (aanvulling: ook organisatorisch) —–>>>>Deel dit event: Weg met het eigen risico! https://www.facebook.com/events/327725017639390

De demonstratie zal echter niet plaatsvinden op het Malieveld, maar op het nabijgelegen Koekamp, vlak bij het Homomonument. De aanvang is 17:00 uur.

Voor meer informatie kan men terecht op de website: http://stophetgraaien.nu

 

Johnito is bij voorkeur te bereiken via het berichtformulier:

 

 

 

Advertentie